Nieuw bestuur

De supermarkten hebben hun laatste Belgische vlaggen verwijderd om volop potloden, perforators en slijpers aan te smeren (sommigen krijgen er een punthoofd van). De minister van onderwijs komt al iets meer in de media en kinderen (of ouders van) vinden tussen de stapel papier misschien wel enkele onafgewerkte vakantie werkboeken. Kortom er staat het één en ander te gebeuren met dat nieuwe schooljaar.

Bestuur

Met dat nieuwe schooljaar start ook een nieuw werkjaar van de ouderraad. Die ouderraad wordt getrokken (soms met gorten en stoten en soms zo vlot als de wildwaterbaan van het Olympia zwembad) door een bestuur. Dat bestuur ziet er een beetje anders uit dit jaar omdat kinderen groot (of is het ouders oud) worden schuiven we een beetje met leden en functies.

Bij deze het nieuwe bestuur

  • Christophe Cleeren: voorzitter
  • Pieter Bedert: ondervoorzitter
  • Marc De Vusser: penningmeester
  • Femke den Hollander: secretaris
  • Pieter Castelein: bestuurslid
  • Vicky De Grande: bestuurslid
  • Kris Hermans: bestuurslid
  • Thomas Vansteenkiste: bestuurslid
  • Wendy Vandekerckhove: bestuurslid
  • Wim Wijffels: bestuurslid

Die hard leden merken 3 nieuwe leden: Wim, Thomas en Pieter. Het gat die Leen en Lore achterlieten moest wel gevuld raken.

Bij deze: dankjewel Lore en Leen voor jullie jarenlange inzet en welkom Pieter, Thomas en Wim.

Website

Ouderraad Basisschool Sint-Lodewijkscollege Spoorwegstraat is een hele boterham om alleen al te typen (laat staan om een mail adres te tikken met net iets te dikke vingers op een net iets te kleine smartphone). Bij deze kan je ons vinden (maar dat heb je al) op: www.club250.be of mailen naar ouderraad@club250.be.

ouderraad bestuur

Save

Save

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *