Quiz 250 editie 2018


De inschrijvingen zijn afgesloten. De quiz is volzet. Je kan een mailtje sturen naar ouderraad@club250.be om opgenomen te worden op de wachtlijst.

 

Januari, zo ergens voorbij blue monday spreken we nog eens de grijze massa aan voor een Club 250 Quiz. Houdt alvast vrijdagavond 19 januari 2018 vrij. Starten om 19:30.

Ja maar, dat gaat daar weer veel te moeilijk zijn voor ons!

De jury is op weekend geweest om naast het nuttigen van gin, wijn, bier en ergens een verloren gelopen stukje wild een zo gevarieerd mogelijke quiz in elkaar te steken. Iemand is nu alle afleveringen van Thuis aan het volgen (naar het schijnt gaat Waldek nu een kind krijgen met Mayra, de ex van dokter Ann).

De jury is ook een ietsie pietsie lui. Daarom krijg je alvast één ronde cadeau. Die ronde heet “De vraag is aan u”. Wij vragen aan iedere quizploeg een goeie quizvraag. Die moet je niet zo onmiddellijk klaar hebben. Ergens ter hoogte van de Kerstvakantie sturen we je een reminder. Die vraag moet wel verifieerbaar zijn (bronnen vermelden). Dit betekent geen vragen waar jij enkel het antwoord op kan weten omdat die tot de privé sfeer behoren. Enkele voorbeelden van slechte vragen en goeie vraag.

  • Slechte vraag: hoe heten de hondjes van mijn nonkel Luc?
  • Goeie vraag: mijn nonkel Luc heeft een hond van hetzelfde ras als de hond uit de serie Lassie. Van welk ras is die hond weer? (antw: Schotse Herdershond)

DISCLAIMER: de jury behoudt het recht om vragen te weigeren of aan te passen. We zullen in ieder geval contact opnemen.

Inschrijven kan via het onderstaande formulier. De kostprijs is 5€ per persoon. Een ploeg bestaat uit maximum 5 personen. Je inschrijving is pas definitief bij ontvangst van de overschrijving. Instructies krijg je bij de registratie.