We zijn er klaar voor…

We zijn er klaar voor. Binnenkort begint er een nieuw schooljaar. Voor onze kinderen betekent dat een nieuwe juf (of meester) maar voor de ouderraad betekent dat ook een nieuw werkjaar. Vertrouwde activiteiten zoals het ontbijt (27 september) en de kaart- en spelavond (27 november) komen terug. Dit jaar is eens geen quiz (de quiz jury is naar het schijnt aan het bier brouwen geslagen en laat zich bij deze vervangen door de Kerstmarkt).

Maar, niet getreurd, er zitten ook nieuwe activiteiten in de pijplijn zoals een ware “ben ik nu geboren in ’10, ’00, ’90, ’80 of ’70” fuif (23 april) en (bij voorkeur in een kolkende arena) Rode Duivels op groot scherm (juni 2016) in de cosy omgeving van de school.

Niet enkel nieuwe activiteiten maar ook nieuwe leden in de beheerraad. We verwelkomen Wendy Vandekerckhove en Pieter Bedert.

Bij deze allemaal uit volle borst: “Welkom Wendy en Pieter voor al jullie tijd en enthousiasme”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.