Quiz 2016

_SAM3271.jpg

De plaatsjes waren gegeerd want de turnzaal zat barstensvol met een onvoorstelbaar aantal knarsende hersenkwabben die naarstig op zoek waren naar een rode draad (Napoleon was het!) en wie er nu al allemaal een kristallen huwelijksjubeleum heeft gevierd (15 jaar dus).

Na een heroïsche strijd kon er maar één de beste zijn: Nouvelle Quizine. Met op een gedeelde tweede plaats de teams Flosseklosser en White Sensation.

Dankjewel aan alle mensen die geholpen hebben om het een leuke avond te maken: jury, barmedewerkers, semi-professionele blaadjesophalers, sponsors, directie en personeel, opruimers en natuurlijk alle aanwezigen.

https://goo.gl/photos/WU8qXJkJ233vkHeKA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.