Club 250: the day after

Eerlijk, we hadden een klein hartje. Voor de eerste keer waagden we ons, als ouderraad, immers aan een heuse fuif. DJ Dimitri Vegas werd door onze boekhouder geweigerd wegens te duur en we wilden eigenlijk iets op schaal van de school en onze kinderen die daar hun dagen slijten.

Gisterenavond was er eigenlijk geen reden voor dat kleine hartje. Het was leuk (als het al niet super was). Misschien wel jammer dat  meester Stijn en meester Pieter de breakdance dance battle verloren van…

Dankjewel om voor de sfeer te zorgen maar vooral dankjewel aan de ouders die hielpen achter de bar, bij de pasta of ieder ander aspect (en dan vergeten we nog het schoolteam) in de voorbereiding of opkuis. Dan vergeten we nog get team DJ’s van Komtuveu en de heerlijke pasta van Dolce Maremma.

We laten het nu eventjes bezinken maar we denken in ieder geval aan een rookmachine en een discobal voor volgend jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.