De Ideeënfabriek 2016 – 2017

We zijn begonnen. Het is te zeggen, eigenlijk half begonnen. Het bestuur is samengesteld en de kalender is al voor een klein beetje gevuld. Dat klein beetje bestaat eigenlijk vooral uit de Algemene Vergadering liggen vast (voor de geïnteresseerden: 11 oktober, 29 november, 18 april en 13 juni) als ook de eerste activiteit (het Club 250 ontbijt op 25 september). Maar dat wil niet zeggen dat alles vooraf tot in de puntjes vast ligt in draaiboeken en schema’s. Nee, zeker niet. We houden er net van om verrassender uit de hoek te komen dan Delfin Persoon. Daarom beginnen we ons werkjaar niet met een Algemene Vergadering maar met de Ideeënfabriek.

Vorig jaar produceerde dit fabriekje de Club 250 fuif en de #ALLEMOALETOPE Voetbal dag. We gaven ook de kaart- en spelavond een upgrade. Wat wordt het deze keer: een picknick, een barbecue of iets sportiefs? Het ligt nog open.

Zit je met een ei en wil je het kwijt? Heb je zin om samen met andere ouders iets te trekken? Of zit je met een thema die je tijdens het jaar eens uitgelicht wil zien? Kom dan naar de Ideeënfabriek op donderdagavond 22 september om 20u in de school.

o-BACK-TO-SCHOOL-facebook

Save

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.