Chocolade verkoop

Sommigen kunnen ieder moment van het jaar en de dag chocolade eten. Maar zo november, december past het net iets beter. Daarom organiseren we onze jaarlijkse chocoladeverkoop. We verkopen zakjes van 200gr: witte, bruine, zwarte en gemengde chocolade figuurtjes.

Dit jaar pakken we de verdeling net iets anders aan. Om zeker te zijn dat iedereen zijn favoriete chocolade zin krijgt, werken we op bestelling. Je kan bestellen voor je kinderen, opa’s, oma’s, nonkels, tantes of collega’s. Of bestel gewone deze zoete zonde voor jezelf. Het komt de school van onze kinderen alleen maar ten goede. Dit jaar sparen we voor de renovatie van de speelplaatsen.

Aarzel niet en bestel op deze pagina: https://club250.be/chocolade-2016/. In de komende dagen zal je ook een brief vinden in de boekentas van je zoon of dochter.

Pas op: De bestellingen moeten voor 28 oktober binnen zijn. Details voor de betaling vind je op de bestelpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.