Mission impossible completed

Wat zaterdag langzaamaan op een mission impossible begon te lijken werd maandagavond toch tot een goed einde gebracht.

Het plan was echter op voorhand eenvoudig: onder de speelplaats ligt een kapotte rioleringbuis die loopt van aan de toiletten tot aan de septische put en deze moest uitgegraven worden en vervangen worden.

De positie “van aan de toiletten” was echter niet zo accuraat en pas zaterdag avond hadden we ter hoogte van septische put de rioleringsbuis gevonden. Deze bleek daarenboven niet zomaar onder de tegels in wat zand te liggen maar onder een stevige betonplaat.

Maandag zijn we opnieuw begonnen met de moed der wanhoop, maar die veranderde langzaam maar zeker in de overtuiging dat het goed kwam. Tegen de middag lag de buis zo goed als volledig bloot en was het fameuze gat in de kapotte leiding gevonden. Dus was een kwestie van tijd of het was geklonken, al was dat ook nog wel wat optimistisch. Maar we haalden wel onze eigen opgelegde deadline van maandagavond. Er rest nu wel nog wat werk om de speelplaats terug in orde te krijgen maar de grootste werken zitten erop.

Tussen de riolerings-archeologie door konden we ook nog de moestuinbakken renoveren en 4 loungebanken maken en dat allemaal dankzij de inzet van een aantal ouders die zich gedurende 2 dagen hebben ingezet.

We willen iedereen dan ook van harte bedanken voor zijn/haar inzet, niet enkel wie heeft geholpen bij het werken zelf maar ook de ouders die instonden voor de catering en de opvang.

Het waren twee hartverwarmende dagen om de inzet van iedereen te mogen meemaken. Hopelijk hebben we niet (direct) nog dergelijke problemen maar met zo’n ouders kunnen we wel wat aan.

 

MERCI !!!

 

Wim Wijffels

 

Enkele foto’s: https://goo.gl/photos/TUatp2icFd9ird3E6

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.