Kaart- en spelavond

 

Naar aloude traditie organiseert de ouderraad opnieuw een kaart- en spelavond, met praatcafé. De opbrengst hiervan wordt volledig besteed aan projecten ten voordele van de school. Vorig jaar hebben we geïnvesteerd in de aankoop van een verkeerskoffer. Die verkeerskoffer bevat duurzaam materiaal (verkeerslichten, verkeersborden …). Dit jaar willen we de school steunen bij het verbeteren van de speelplaatsen.

De kaart- en spelavond is een avond voor jong en oud waar naar hartenlust gekaart en gespeeld kan worden, er zijn spelletjes voor elke leeftijd! Zowel de school, de spelotheek of ouders van leerlingen zorgen voor het ruime aanbod.

Klinken de termen rokade, remise, mullen en troeven je vreemd in de oren? Kom dan langs op onze initiatieles schaak en manillen, waar we je de basisregels van het schaken en kaarten uit de doeken doen. Deelnemen is gratis, maar we vragen wel een stipte aanwezigheid.

  • Om 19u15: initiatie schaak
  • Om 20u15: initiatie manillen

Voor de ouders die een hekel hebben aan spelletjes voorzien we opnieuw ons praatcafé, waar je in alle rust kunt genieten van een goeie babbel vergezeld door een glas fris, wijn, trappistenbier, terwijl de kinderen leuk aan het spelen zijn.

Chocolade

Ouders die chocolade bestelden (en reeds hebben betaald), kunnen hun bestelling die avond ook afhalen.

 

Dus … zin in een gezellige avond? Kom dan zeker af!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.