De eerste week

De eerste week van het nieuwe schooljaar zit erop. Voor sommige kindjes was het net de eerste keer op school, voor sommigen is het wel het laatste jaar van de lagere school. Anderen zijn net begonnen aan het middelbaar.

De ouderraad heeft ook niet stil gezeten. Het ontbijt wordt volop geplant. De affiche is er al (al dan niet geslaagd) en je kan ook al online inschrijven. Moest je vergeten zijn hoe het vorig jaar was kan nog eens kijken naar het verslagje van vorig jaar.

Een ander plan is de lanceringsvergadering. Daar presenteren we de activiteiten voor dit schooljaar. Om die helemaal “af” te krijgen hebben we jullie hulp nodig. Er zijn de klassieke activiteiten maar we denken ook aan enkele STEM initiatieven. Kortom allemaal welkom op de lanceringsvergadering op 18 september om 20u in de school.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.