We gaan voetbal kijken!


Twee jaar geleden keken we al eens voetbal op een groot scherm in de SLOS arena. Zij die erbij waren weten dat al dat het echt leuk was. Volgens de reporter was dat tegen Ierland maar werd het een vlotte overwinning. Dit jaar is het de beurt aan Tunesië. Naar het schijnt heeft Georges Leekens 90% van die ploeg samen gesteld.

Ook dit jaar hebben we een pronostiek. Inleg: 2€. Daarvan gaat de helft van de pot naar de school voor de aankoop van sportmateriaal. De andere helft gaat naar de winnaar. Als schifting vragen we ook de minuut van het eerste doelpunt (tip: er zijn geen verlengingen en kan je dus best niet teveel voorbij 90min gaan).

Vrijdagavond stoppen we de pintjes en andere drankjes in de koelkasten. Er zal ook popcorn zijn. Toegang is gratis.

Er hebben zich al wat mama’s en papa’s gemeld om een helpend handje uit te steken (dankjewel daarvoor). Maar we kunnen er nog wel een paar gebruiken (vooral opruimen).

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.