Daar gaan we weer!

Een nieuw (school)jaar, een nieuw begin. De ouderraad wuifde deze zomer enkele sterke krachten uit, maar mocht ook enkele nieuwe gezichten verwelkomen. Ook in onze aanpak en activiteiten hebben we dit jaar voor vernieuwing gekozen!

De eerste activiteit trappen we af met een parents kick-off avond op vrijdag 12 oktober om 19h30. Na een korte toelichting over het reilen en zeilen in school maken we er een gezellig avond van: Ouders onder elkaar, hapjes en drankjes. In een informele sfeer kunnen jullie het schoolteam en elkaar beter leren kennen. Deelname is gratis: de eerste apéritief en de hapjes worden aangeboden door de ouderraad. 

Op Zaterdag 27 oktober organiseren we een Halloweentocht:  een herfstige griezeltocht voor jong en oud. Niet te missen!

Om de activiteiten van dit jaar te kunnen realiseren zijn we op zoek naar Helpende Handen. We zoeken verschillende profielen. Mensen die eens helpen om een pintje of cola in te schenken, een schoolmuur schilderen, een bijdrage willen leveren aan het STEM (Science – Technology – Engineering – Mathematics) gebeuren in school, een nieuwe activiteit lanceren, de sociale media kanalen van de ouderraad mee helpen uitbouwen en voeden,…  

Kortom van harte welkom. Registreren (en je keuze maken) kan via onderstaande link https://club250.be/helpende-handen-2018-2019/ , we nemen dan contact met je op om verdere afspraken te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.