Druk druk druk…

De blaadjes van de bomen beginnen misschien te vallen maar niet ons enthousiasme. Onze ketel begint nu pas onder stoom te raken. We willen 2 “events” in de picture plaatsen. Dat zijn trouwens 2 nieuwigheden.

Parents Kick Off

De “Parents Kick Off” avond van de ouderraad  is één van de nieuwigheden in het programma van dit jaar. Op vrijdagavond 12 oktober 2018 om 19u30 verwelkomen we alle ouders in de school. We zorgen voor een gevarieerd aanbod van wijnen en  voorzien ook de bijhorende fijne hapjes. In het begin van de avond stellen de school en de ouderraad (club 250) kort en bondig hun visie, plannen en dromen voor. Daarna is er ook ruimschoots tijd voor een gezellige babbel tijdens onze receptie. Het ideale moment om andere ouders (beter) te leren kennen en wie weet krijg je wel zin om je te engageren voor één van onze activiteiten. De inkom, het eerste drankje en de hapjes zijn gratis. We voorzien een pop-up wijnbar waar je diverse nieuwe wijnen kan ontdekken en proeven. En misschien vormt dit ook een mooie gelegenheid om jouw wijnkelder wat aan te vullen.  Kortom het wordt een leuke en ontspannende avond om het weekend goed in te zetten. Om in te schatten hoeveel hapjes we moeten voorzien, hadden we wel graag geweten of je komt (en met hoeveel). Inschrijven is noodzakelijk: https://club250.be/inschrijven-voor-de-parent-kickoff/

Halloweentocht – volzet!

Wij houden iedere morgen een halloweentocht als we uit bed komen. Spoken kan het dan ergens tussen de ontbijttafel, de badkamer en het vullen van de boekentas.
Hoe sterk het citaat hierboven uit het leven is gegrepen. Dat kan… maar het is niet half zo leuk (een understatement) als de Club 250 Halloweentocht op zaterdag 27 oktober 2018. Een tocht, vol sfeervolle vertelsels en griezelig leuke spelletjes door het magische (misschien wel verboden) bos naast de school. De verhalen  en activiteiten worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Na de wandeling is er warme chocomelk (inbegrepen). Voor mama’s en papa’s is er de bar voor een gezellige babbel. Vertrek tussen:
  • 16:00 – 17:15: Kleuters
  • 17:30 – 18:15: L1/L2/L3
  • 18:30 – 19:30: L4/L5/L6
Kindjes mogen zicht verkleden, maar hoeven niet geschminkt zijn. Daarvoor zorgen wij. De leeftijdsaanduiding is een advies. Een stoere kerel van K3 kan zonder problemen aanschuiven bij de de wandeling voor L1. Let wel, we vragen dat de kinderen vergezeld worden van een volwassene. Vriendjes kunnen gerust samen wandelen met één mama of papa. Geef je bij inschrijving wel je voorkeur door? Het precieze vertrekuur van de tocht wordt op voorhand doorgegeven. Kostprijs: 6€ voor het eerste kind, 5€ voor de andere kinderen binnen hetzelfde gezin. Het totale bedrag graag storten vóór 24 oktober op rekeningnummer BE37 7310 4545 9528 met volgende vermelding: Halloween + naam waaronder je bent ingeschreven + aantal kinderen. Inschrijven op: https://club250.be/events/halloweentocht/  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.