Algemene vergaderingen 2018 – 2019

Ook dit jaar organiseren we enkele algemene vergaderingen. Nieuw dit jaar is dat we er maar 3 organiseren (één per trimester). Dat is niet omdat we lui zijn geworden maar we willen die eficienter maken. Het is niet de bedoelingen dat we tijdens die algemene vergadering iedere activiteit gaan evalueren en herevalueren.

Een algemene vergadering draait om een bepaald thema. De ouderraad brengt het thema aan en de schoolploeg gaat ermee aan de slag. In het verleden hebben we het al eens gehad over het pestbeleid (eigenlijk “het samen-leven-beleid”), mediawijsheod, wat de doen bij kachten … Dit jaar willen we in elk geval “zorg” aanpakken.

Data van de algemene vergaderingen

  • Donderdag 8 november
  • Dinsdag 19 februari
  • Dinsdag 7 mei

Een algemene vergadering start telkens om 20u. Het is de ambitie om voor 22u af te sluiten. Plaats van afspraak: de school (meestal de leraarskamer).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.