Halloweenboodschap van algemeen nut …

Iets nieuws proberen is altijd een beetje eng. Zal het lukken? Gaan we genoeg met volk zijn … ?

Met de Club 250 Halloweentocht is het niet anders. Zoals jullie weten is deze activiteit eigenlijk zo goed als uitverkocht (een eerste keer voor de ouderraad). Er zijn nog enkele plaatsjes, maar enkel bij de kleuterwandelingen en dan nog maar voor één of twee kindjes. Dus moest je om één of andere reden toch niet kunnen komen,  dan hadden we het graag geweten. Gestruikeld over het hoofd van Frankenstein (die vergeet ook alles) voor het bureau van mevrouw de directeur? (kom dat eens tegen)

Wie ons verwittigt voor vrijdagavond zullen we terugbetalen. Dan kunnen we andere kindjes een beter plaatsje geven.

Stel, je hebt geen plaatsje omdat je te laat was (foei). Dan kan je nog steeds afkomen om gewonden te verzorgen of gewoon te genieten van een drankje “in de boze wolf” (a.k.a. de bar). Dan kan je kindje eventueel aansluiten bij een groepje waar een plaatsje vrij is. Wij kunnen niets beloven.

Voor de mensen die toch een plaatsje konden bemachtigen:

Proficiat, het wordt uniek… We vragen om stipt aanwezig te zijn. Logistiek is het een nachtmerrie om de stroom kindjes gaande te houden. Mama’s en papa’s mogen vergezellen, maar we vragen om niet deel te nemen aan de activiteit (tenzij de vrijwilliger daar anders over beslist). Het gaat om de ervaring van de kindjes. Bij de oudere kindjes (L3/L4/L5/L6) hadden we graag het aantal volwassenen beperkt. Jullie kunnen het best inschatten of je kind echt bang zal zijn. Het is ook omringt door zijn of haar vriendjes.

O ja, vrijwilligers om bij te springen in de bar of elders zijn nog steeds welkom en worden gegarandeerd niet bedolven onder slijm…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.