Cursus EHBO bij kinderen.

We weten allemaal: bij kinderen zit een ongeluk vaak in een klein hoekje en het is gebeurd voor je er erg in hebt. Maar wat als het ernstig is? Weet jij dan wat je moet doen? Zorg ervoor dat je jouw kind of kleinkind in nood snel kan helpen en volg een workshop EHBO bij kinderen!

Wat?

Deze interactieve cursus EHBO (Eerste Hulp Bij Ongevallen) richt zich specifiek op levensreddend handelen bij baby’s en kinderen. Je leert eenvoudige technieken van hartmassage en mond-op-mondbeademing specifiek voor baby’s en kinderen. Je leert ook hoe je een automatische externe defibrillator (AED) gebruikt. Heel belangrijk: de deelnemers zullen alle aangeleerde technieken zelf mogen oefenen.

Wanneer?

De cursus gaat door op dinsdagavond 11 februari om 19u in het Sint-Lodewijkscollege in de Spoorwegstraat, en duurt zo’n 3 uur.

Kostprijs?

Deze drie uur durende, levensreddende cursus kan u bijwonen voor de luttele som van 10 euro p.p. Opgepast: Enkel (groot-)ouders met kinderen op het SLOS kunnen zich inschrijven. Plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap!

Inschrijven: