Fuif 250 editie 2019

De inschrijving zijn afgesloten! Stel, je denkt nu: “dju toch”. Geen probleem, stuur een berichtje via onze Facebook pagina. Toegang zal waarschijnlijk geen probleem zijn maar we kunnen geen pasta meer garanderen. Betalen doe je dan aan de deur.

Aloha! Welkom op de pagina waar je moet zijn om je samen met je gezin, partner, kinderen of zelfs oma en opa in te schrijven voor de Club 250 Fuif editie 2019.

Thema dit jaar is Hawaii, de eilandengroep met palmbomen en paradijselijke stranden.

De plaatjes worden verzorgt door Komtuvu (het team dat vorige jaren ook de kinderen en niet meer zo jonge kinderen op de dansvloer kreeg).

Ook terug is de pasta bar, verzorgd door La Dolce Marema. Volwassenen (en kinderen ouder dan 12) betalen €10 voor toegang, 2 porties pasta en een drankje. Kinderen (jonger dan 12) krijgen voor €7 toegang een portie pasta en een drankje. Je kan ook enkel toegang vooraf bestellen (€4 met drankje). Een drankkaart die voor de rest van het schooljaar geldig is, kan ook (€10 voor 20 bonnetjes).

Bij het registreren krijg je de betalingsdetails op ons rekeningnummer. Om het onze penningmeester iets makkelijker te maken vragen we je de juiste mededeling te gebruiken (Fuif – Naam oudste kind – volgnummer).

Je kan altijd aan de deur betalen, maar dat maakt het voor ons moeilijker om in te schatten hoeveel we moeten voorzien.