Halloweentocht 2018

Opgepast: deze activiteit is zo goed als volzet. De inschrijvingen die nu nog binnen komen worden in een wachtrij geplaatst. Schrijf dus nog niet over. U wordt in de loop van de week verwittigd.

 

Oktober is de maand van de nieuwigheden bij de ouderraad. Op zaterdag 27 oktober 2018 organiseren we een Halloween herfstwandeling. Een tocht, vol sfeervolle vertelsels en griezelig leuke spelletjes door het magische (misschien wel verboden) bos naast de school. De verhalen  en activiteiten worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Na de wandeling is er warme chocomelk (inbegrepen). Voor mama’s en papa’s is er de bar voor een gezellige babbel.

Vertrek tussen:

  • 16:00 – 17:15: Kleuters
  • 17:30 – 18:15: L1/L2/L3
  • 18:30 – 19:30: L4/L5/L6

De leeftijdsaanduiding is een advies. Een stoere kerel van K3 kan zonder problemen aanschuiven bij de de wandeling voor L1. Let wel, we vragen dat de kinderen vergezeld worden van een volwassene. Vriendjes kunnen gerust samen wandelen met één mama of papa. Het precieze vertrekuur van de tocht wordt op voorhand doorgegeven.

Kostprijs: 6€ voor het eerste kind, 5€ voor de andere kinderen binnen hetzelfde gezin.

Het totale bedrag graag storten vóór 24 oktober op rekeningnummer BE37 7310 4545 9528 met volgende vermelding: Halloween + naam inschrijver + aantal kinderen.

Inschrijven kan onderaan.

OPGEPAST: de vorige versie van de inschrijvingsmodule werkte niet zo goed (er werden geen e-mais uitgestuurd). Indien je je reeds hebt ingeschreven is dat zeker gebeurd (je hoeft niet opnieuw in te schrijven).